© Powered by SiteSpirit

 
Twitter Linkedin Facebook
BijzHuisCom.png


Het KolonieHuis / Egmond aan Zee

UITVERKOCHT!

Koloniehuis uitzicht op dorp.png

Wonen op drie minuten lopen van het strand! Wij bieden u de mogelijkheid tot het kopen van een ruim opgezet penthouse (woonoppervlakte 170 m) in de duinen van Egmond aan Zee.


Koloniehuis living penthouse.png

Het penthouse bezit panoramisch uitzicht over de duinen, zee en het sfeervolle Egmond aan Zee en bezit een spectaculair dakterras, inpandige berging en twee priv parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage.


Koloniehuis living II penthouse.png

Het penthouse is gesitueerd in het 'Rijksmonument' het Koloniehuis.
Het gebouw uit 1910 is aan de buitenzijde zorgvuldig teruggebracht in de oorspronkelijke stijl waardoor het monumentale karakter van het gebouw vereeuwigd is.


Koloniehuis vide penthouse.png

Het penthouse is voorzien van eigentijds comfort, privacy, zeer goede voorzieningen, omheind terrein en afgesloten parkeergarage.
Het gebouw bestaat thans uit 12 appartementen.


Koloniehuis dakterras.png

Indeling: entree/hal, een 2-tal slaapkamers van ca. 14 m, casco badkamer, berging/cv-ruimte, casco toiletruimte, woonkamer van
ca. 45 m met uitzicht op de dorpskern van Egmond aan Zee, semi-open keuken (casco) van ca. 17 m. Verdieping: entresol van ca. 44 m met toegang tot de patio van ca. 10 m. Via de patio bereikt u middels een trap het dakterras van ca. 22 m met spectaculair uitzicht.


Koloniehuis garage.png

Het penthouse wordt casco opgeleverd, exclusief keuken, tegelwerk en sanitair.
Koopsom: € 590.000,= vrij op naam.
 


Dutch Vastgoed Adviseurs. 'World Trade Center, Tower-H, Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam/The Netherlands. Tel. +31(0)20-799.7629. info@dutchvastgoedadviseurs.com