© Powered by SiteSpirit

 
Twitter Linkedin Facebook
BijzHuisCom.png


Villa op Château de Barbet in Zuid Frankrijk

Villa no. 65 op Landgoed Château de Barbet / Lombez

Villa Wilting Chateau de Barbet overdekt terras III.png

Prima onderhouden vrijstaande woning op het fraaie park Château de Barbet net buiten het prachtige dorp Lombez aan de voet van de Pyreneeën. (ca. 45 k. ten zuid westen van Toulouse)

Departement Le Gers herbergt tal van historische plaatsen, zoals Auche, Luchon en Lourdes. Le Gers is daarbij het middelpunt van het 'Bassin d'Aquitane' en van grote geologische betekenis uit een periode die elf tot zestien miljoen jaar terug gaat. Het was toen een steppegebied met talrijke meren, omzoomd door een tropisch woud. Daar zijn nu nog sporen van terug te vinden, ook in de fauna, al heeft de evolutie de meeste sporen uitgewist.

Impressie van de villa: Aan de linkerzijde van de woning ligt een zeer ruim terras met een schitterende overkapping voorzien van dimbare verlichting en terras verwarming.


Villa Wilting Chateau de Barbet overdekt terras II.png
Villa Wilting Chateau de Barbet  living met openhaard.png

De villa heeft drie ruime slaapkamers (waarvan een op de begane grond), twee badkamers en drie toiletten.

De woonkamer, de keuken, de hal en de beneden badkamer zijn voorzien van elektrische vloerverwarming.

De woonkamer is uitgevoerd met een prachtige openhaard.


Villa Barbet de Luxe kitchen.jpg

De woning heeft een ruime woonkamer, zeer ruime 'open keuken' voorzien van vaatwasser, electrische kookplaat, oven, combi-magnatron, koelkast met vriesruimte en andere keukenbenodigdheden.


Villa Wilting Chateau de Barbet tuin.png

De woning staat op 843 m2 eigen grond op een van de mooiste plekken van het park en mag officieel permanent bewoond worden. (U kunt zich inschrijven bij de gemeente als zijnde uw domicilie of te wel eerste woon en verblijfplaats)

Rondom de woning is een zeer fraai aangelegde en goed onderhouden tuin, waarin een sproei-installatie is aangelegd.

Hier enkele foto's van de prachtige tuin. 


Villa Wilting Chateau de Barbet tuin II.png
Villa Wilting Chateau de Barbet tuin III.png

Het Château is de spil van het landgoed en herbergt een groot aantal centrale voorzieningen.

Chateau de Barbet vanuit de hoogwerker.jpg

Zo vindt u in het Château op de begane grond de receptie en de kantoren voor het personeel. Bij de receptie kunt u terecht voor het in- en uitchecken van uw verblijf, de greenfee's van de golfbaan en alle vragen die bijdragen aan een prettig verblijf.

De hoofdingang van het Château wordt ook gebruikt voor het restaurant dat aan de achterzijde grenst aan een groot terras. Gedurende een groot deel van het seizoen kunt u op dit terras heerlijk genieten van een lunch of diner. Naast het restaurant ligt een kleine bar waar u desgewenst het aperitief kunt gebruiken of na het eten nog even lekker kunt zitten. Deze ruimte wordt vooral gebruikt indien het weer het niet toelaat om buiten te zitten. De bar komt uit op een loungeterras gelegen aan de zijkant van het Château.


´Golf du Château de Barbet´

Chateau de Barbet GOLF ClubHouse.gif

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op ´Golf du Château de Barbet´, een schitterende en uitdagende 9 holes ( par 72 ) golfbaan. U speelt in een fantastisch glooiend landschap met schitterende vergezichten richting Pyreneeën en wordt uitgedaagd spannende holes, doglegs, mooie waterpartijen en spectaculaire hoogteverschillen te bedwingen. Topspelers zijn razend enthousiast over de baan.

Hier kunt u nog in alle rust uw ´rondje´ lopen. Tevens heeft ´Golf du Château de Barbet´ drie par 3 oefenholes , een drivingrange, een puttinggreen en oefenbunkers.

Aan de golfbaan is een Franse golfprofessional verbonden. Zijn naam is Franck Vigouroux samen met zijn collega Olivier Baudot. Hij is de Engelse taal machtig en kan u een gevarieerd lespakket aanbieden, zowel voor de beginnende als de gevorderde golfer. Hij maakt u op ons golfcomplex graag wegwijs in de wondere wereld die golf heet.

Zie website van Golf du Château de Barbet:  http://www.golf-barbet.com/index.php/nl/ 


Golf Barbet smalle foto.jpg

Deze prima onderhouden vrijstaande villa wordt aangeboden voor € 233.750,= kosten koper (incl. de complete inventaris)

Bekijk Château de Barbet vanaf de grond en vanuit de lucht:  https://youtu.be/jU_ODIoWsEo 

Bekijk hier een impressie van Toulouse: https://youtu.be/UOEqkByvY9Q

Voor meer informatie over deze fraaie villa kunt u contact opnemen met Marcel Coltof.

T +31(0) 223-865091
M. info@BijzonderHuis.com

Logo BijzonderHuis.com.png

Dutch Vastgoed Adviseurs. 'World Trade Center, Tower-H, Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam/The Netherlands. Tel. +31(0)20-799.7629. info@dutchvastgoedadviseurs.com