© Powered by SiteSpirit

 
Twitter Linkedin Facebook
BijzHuisCom.png


Romantisch recreŽren op Buitenplaats Callantsoog!

Buitenplaats Callantsoog 120 front.jpg

De rietgedekte vakantievilla's zijn uitgevoerd in oud-Hollandse stijl met o.a. oud-Hollandse keuken, luiken, ramen en puien; alle uitgevoerd met echte houten roeden en thermopane beglazing. Op de begane grond vindt u het gastentoilet en de zeer ruime living (ca. 60 m2). De open (oud Hollandse) kwaliteitskeuken is van alle gemakken voorzien. Ook zijn de woningen uitgevoerd met een interne berging voor plaatsing van was en droogmachine en uw fietsen.


Buitenplaats Callantsoog 120 living II.jpg

Op de verdieping: een ruime berging, royale badkamer (incl. douche, ligbad, badkamermeubel en toilet) en twee of drie slaapkamers.


Buitenplaats Callantsoog 120 Living III terrasdeuren open.jpg

Impressie van een sfeervol ingerichte woning op de Buitenplaats.


Buitenplaats Callantsoog 120 Badkamer.jpg

De meeste badkamers (op de verdieping) zijn uitgevoerd met badkamermeubel, ligbad, toilet en inloopdouche.


Buitenplaats Callantsoog 120 Living IV.jpg
Buitenplaats Callantsoog 120 Kitchen.jpg

Het type Rembrandt is uitgevoerd met een complete oud Hollandse keuken. Inclusief romantisch fornuis, vaatwasmachine, grote koelkast incl. vriesgedeelte etc..


Mocht u besluiten uw Boerderij-Villa te verhuren, kunnen wij u in contact zetten Callinghe Verhuur in Callantsoog. Verhuur is niet verplicht. Voor het maken van een bezichtigingsafspraak of verdere informatie, kunt u contact opnemen met Marcel Coltof op 06.50745006.

Banner Te Koop Buitenplaats Callantsoog.png

Dutch Vastgoed Adviseurs. 'World Trade Center, Tower-H, Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam/The Netherlands. Tel. +31(0)20-799.7629. info@dutchvastgoedadviseurs.com