© Powered by SiteSpirit

 
Twitter Linkedin Facebook
BijzHuisCom.png


Landal Village l'Eau d'Heure / Bourgondisch WalloniŽ!

Luchtfoto Village lEau dHeure Belgie .jpg

Landal Village l'Eau d'Heure is een prachtig Resort bestaande uit ruim 200 luxe vakantiewoningen gesitueerd aan het Lac de la Plate Taille in het Bourgondische WalloniŽ! (ca. drie uur rijden vanuit centraal Nederland, gelegen ca. 30 km. ten zuiden van Charleroi) en officieel het grootste meer van Belgie! Het Resort bezit een groot aantal faciliteiten zoals: recreatiestranden, overdekte zwemparadijs/Aquacentre, indoorspeelplaats, midgetgolfbaan en het zeer complete Beauty & Wellnesscentrum met o.a. jacuzzi's en sauna's!


Buitengewoon WalloniŽ: een verbazingwekkende bestemming op slechts drie uur rijden vanuit centraal Nederland!

Golf .jpg

Ook de actieve of startende golfer kan zich hier uitleven! In de de directe regio vindt u meerdere golfbanen voor zowel beginners als gevorderden. De unieke 'Golf Club des Lacs' ligt zelfs aan de overzijde van het meer!


Korte beschrijving van de twee woningen:

Type Tropique 6DL Village lEau dHeure .jpg

De twee stenen woningen welke wij te koop aanboden betrof vrijstaande zes-persoons uitvoeringen, beide van het type Tropique 6DL en liggen direct aan het Lac de La Plate Taille met strand en wandelboulevard!


Sauna type 6 DL Village lEau dHeure .jpg

Beide woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 115 m2 zijn uiteraard compleet ingericht en uitgevoerd met drie slaapkamers, twee badkamers, jacuzzi en sauna.


Living incl. kitchen type 6 DL Village lEau dHeure .jpg

De woonkamer is uitgevoerd met open-keuken (incl. o.a. vaatwasmachine en magnetron) en een sfeervolle openhaard. Tevens zijn de woningen uitgevoerd met een ruime berging en deels overdekt buitenterras met uitzicht op het Lac l'Eau d'Heure!


Kaart regio Lac de La Plate Taille (klik op de kaart voor vergroting)

Kaart regio Lac lEau dHeure .png

De verhuur en het beheer van Village l'Eau d'Heure is in handen van Landal GreenParks.

Vanaf de start van het project in 2005 is de verhuur en het beheer van Village l'Eau d'Heure in handen van de Nederlandse organisatie Landal GreenParks. Meer informatie:Neem vrijblijvend contact op met Marcel Coltof. Bel 06.50745006. †

Logo BijzonderHuis.com.png

Voor meer informatie kunt u de PDF flyer openen doormiddel op onderstaande afbeelding te klikken.

Flyer pagina.png

Dutch Vastgoed Adviseurs. 'World Trade Center, Tower-H, Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam/The Netherlands. Tel. +31(0)20-799.7629. info@dutchvastgoedadviseurs.com