© Powered by SiteSpirit

 
Twitter Linkedin Facebook
BijzHuisCom.png


Landal Aelderholt incl. NETTO rendement tot 2032!

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Aelderholt 4 pers. geschakeld..jpg

Vraagprijs voor deze vier-persoons woning (48 m2): € 97.500,= k.k. inclusief de complete inrichting. Gegarandeerde huursom (door Landal GreenParks): € 6.269,= incl. btw tot 2022! Volledige looptijd huurgarantie Landal GreenParks: tot 1 januari 2032. De netto huurgarantie vanaf 2022 is thans door Landal GreenParks vastgelegd op € 4.179,= incl. btw.


Indeling van de 4 pers. geschakelde woning

Living 4 pers. Aelderholt.jpg

Indeling: Woonkamer met open haard, open keuken met inbouwapparatuur (o.a. magnetron en vaatwasmachine), separaat toilet en een badkamer met douchecabine. Tevens zijn er twee slaapkamers. De slaapkamers zijn uitgevoerd met boxsprings! De woning beschikt tevens over een berging en is er voldoende parkeergelegenheid bij de woning.


Luchtfoto Aelderholt.jpg

Landal Aelderholt is ca. 25 ha groot en bezit thansca. 300 vakantiebungalows, overdekt zwembad, groot indoorspeelparadijs, uitstekend restaurant & Brasserie, supermarkt (ook online), gratis internet, fun & entertainment-programma en dat alles gelegen aan twee prachtigeGolfbanen! (18 holes en een 9 holes!)

Bekijk de plattegrond van het park: KLIK HIER.


Aelderholt golftassen op baan.jpg

Direct aan Landal Aelderholt liggen de 18 holes vande Drentse Golfclub "De Gelpenberg", opgericht in 1970, is de oudste golfclub van Drenthe. De club kent een harmonieus en actief verenigingsleven. Het clubhuis met bar, restaurant, terras, ruime kleedkamers, vergaderaccommodatie en golfshop completeert de faciliteiten en maakt DGC "De Gelpenberg" in combinatie met de baan en de golfschool tot een schitterende bestemming ook voor het organiseren van geheel verzorgde bedrijfsgolfdagen en golfclinics.


Gegarandeerde huursom: Uitbetaling van de gegarandeerde huurgelden is rechtstreeks door Landal GreenParks en per kwartaal. De 1e Landal GreenParks huurgarantie loopt tot 1 januari 2022 met aangepaste verlenging tot 2032! Landal GreenParks zorgt voor de volledige exploitatie en verhuur en brengt geen kosten in rekening! Landal GreenParks draagt zelfstandig zorg voor het toezicht, onderhoud en vervanging van inventaris. Dus gedurende de duur van de huurovereenkomst voor de huiseigenaar geen kosten! Interesse? Neem contact op met BijzonderHuis 0223-865091.

Logo BijzonderHuis.com.png

Dutch Vastgoed Adviseurs. 'World Trade Center, Tower-H, Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam/The Netherlands. Tel. +31(0)20-799.7629. info@dutchvastgoedadviseurs.com