© Powered by SiteSpirit

 
Twitter Linkedin Facebook
BijzHuisCom.png


NEW HOUSE BOAT CONCEPT! Floating Houses Project«

Floating Houses Project«

Houseboat met open dakterras.jpg

Voor met name particuliere beleggers hebben wij een exclusief woonboten project ontwikkeld. Deze luxe steiger brengen wij op basis van 100% Turn-Key oplevering op de markt. De steiger bestaat uit een nautische entree, 24 externe ligplaatsen voor boten tot 12 mtr. en 12 luxe 'Aqua Vive XL Upperdeck' woonboten inclusief inrichting.


Dakterras 1.jpg

Deze 'Aqua Vive XL Upperdeck' Houseboat is 17,5 mtr. lang, 4,6 mtr. breed en is uitgevoerd met een luxe dakterras met elektrisch te openen zonneluifel en complete buitenkeuken incl. ge´ntegreerde barbecue, wasbak en koelkast.


Boat vanaf water gezien.jpg

De 'Aqua Vive XL Upperdeck' Houseboat is standaard uitgevoerd met een ruim achterdek uitgevoerd met een GLATZ zonneluifel inclusief LED verlichting.


Boat gezien vanaf steiger.jpg

De 12 'Aqua Vives XL Upperdeck' liggen ruim gesitueerd aan de ronde drijvende steiger (41 mtr. doorsnede) en verkrijgen allen een vrijstaande berging voor het opslaan voor fietsen etc. op de steiger. Wij bieden steigers aan op maat en wel vanaf een totale lengte van ca. 95 mtr. inclusief de woonboten. De steiger van ca. 95 mtr. is niet uitgevoerd met de extra 24 ligplaatsen zoals op de afbeelding te zien is. De standaard steiger inclusief de 24 externe ligplaatsen voor grotere bijboten heeft een totale lengte van ca. 143 mtr..


Pier vast.jpg

Voor meer informatie aangaande o.a. deelname in het Floating Houses Project« kunt u contact opnemen met Marcel Coltof. Tel. +31(0)20.7997629 of mail naar info@DutchVastgoedAdviseurs.com.


KLIK op onderstaande afbeelding de brochure 'Europe Concept' te openen.

Banner Europe uitvoering.png
Banner Floating Duits.png

KLIK op onderstaande afbeelding de brochure 'Caribbean & Middle East Concept' te openen.

Banner Caribbean & Middle East concept.png
Banner artikel Telegraaf .png

Dutch Vastgoed Adviseurs. 'World Trade Center, Tower-H, Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam/The Netherlands. Tel. +31(0)20-799.7629. info@dutchvastgoedadviseurs.com