© Powered by SiteSpirit

 
Twitter Linkedin Facebook
BijzHuisCom.png


Aqua Vive woonboot incl. ligplaats in Heeg Friesland!

Op dit moment slechts één ligplaats beschikbaar in Heeg!

Foto Aqua Vive zonder de V.jpg

Het Aqua Vive House Boats concept is ontwikkeld door een samenwerking van recreatie-specialisten en hoogwaardige (Friese) botenbouwers. Het resultaat: een prachtige recreatieve boot van 14,9 mtr. x 4,6 mtr. met alle luxe en comfort! De Aqua Vive House Boat is uitgevoerd met een ruime living (aansluitend terras op het achterdek), complete keuken incl. vaatwasser, oven etc., drie slaapkamers, badkamer (incl. ruime inloopdouche) en een gescheiden (hangend) toilet. De Aqua Vive House Boat is verder standaard uitgevoerd met centrale verwarming.


Living vanaf terras .jpg

Keuken Aqua Vive .jpg

De indeling van de Aqua Vive (klik op de 3D afbeelding om te vergroten)

Bovenaanzicht met stuurkolom.jpg

Banner Heeg 319.000.png

De Aqua Vive House Boat is een gezonde investering, waarbij er sprake is van een interessant rendement als u overgaat tot verhuur. Het verhuren is trouwens niet verplicht. U kunt een Aqua Vive House Boat op zijn vaste ligplaats ook uitsluitend prive gebruiken. De Aqua Vive House Boat kost op basis van Turn-Key oplevering inclusief de complete inventaris en de ligplaats (7 X 22 mtr.) in Heeg € 299.000,= kosten koper (over de grond). U kunt ca. € 44.000,= aan btw terugvorderen, ook als particuliere koper. De exploitatie, waaronder de verhuur, beheer en onderhoud kan ter plaatse in Heeg worden geregeld, dit in samenwerking met de internationaal opererende verhuurorganisatie NOVASOL. U heeft geen omkijken naar uw Aqua Vive House Boat! Mocht u geïnteresseerd zijn in deze laatste ligplaats in Heeg, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op 06.50745006.


Dutch Vastgoed Adviseurs. 'World Trade Center, Tower-H, Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam/The Netherlands. Tel. +31(0)20-799.7629. info@dutchvastgoedadviseurs.com